programma 2018-2019

Vorming en Toerusting

26 september: Samen Verder

26 september: Samen Verder

Wekenlang is erover gediscussieerd: waar gaan we naar toe met vakantie? Als de camping eindelijk is uitgezocht en als bepaald is wat er wel en niet kan worden meegenomen en iedereen eindelijk een plekje in de auto heeft gevonden, kan de reis naar de vakantiebestemming beginnen.

“Zo, nu is het afgelopen met alle discussies”, zegt vader ferm, als hij achter het stuur heeft plaatsgenomen. “De vakantie is begonnen!” Krijgt hij gelijk? Of komen de vragen nu pas van de achterbank? Wanneer stoppen we? Is die andere camping toch niet veel leuker?

In 2016 fuseerden de ‘s-Gravenzandse P.K.N. gemeenten. Op deze eerste avond van het seizoen houdt dr. Theo Hettema een inleiding over “Samen Verder!” Hij zal vertellen over weerstanden in de gemeenteopbouw, over geloofsgesprek, over omgaan met diversiteit en over het samen verder gaan op de reis van het gemeenteleven.

Theo Hettema is beleidsmedewerker bij het Protestants Landelijk Dienstencentrum en voorzitter van de algemene kerkenraad van de Protestantse Gemeente van Den Haag.

Datum :   woensdag 26 september 2018 - 20.00 uur
​​​​​​​Plaats  :   De Brug, Koningin Julianaweg 61, tel. 0174 413623