De Nieuwe Rank

Missionair Biddend Pionierend Evangelisch

5 jaar Promiseland

5 jaar Promiseland

Feest met Elise Mannah!
5 jaar Promiseland

2 februari mogen we weer een bijzondere dienst organiseren in De Nieuwe Rank. We vieren dan namelijk dat we vijf jaar geleden zijn begonnen met een nieuw kinderwerk-programma: Promiseland.


Voor wie nu denkt: Dit zal wel alleen een dienst voor kinderen zijn… Dan heb je het mis! Het is een dienst voor jong en oud. We vinden het heel bijzonder dat er zoveel kinderen onderdeel zijn van onze kerk en dat er alle ruimte is om hen op hun eigen manier te laten ontdekken wie God is. Het is een feest voor alle leeftijden. De dienst start om 10.00 uur in De Kiem in ’s-Gravenzande.

De christelijke zangeres en theatermaakster Elise Mannah komt speciaal naar ’s-Gravenzande voor deze feestelijke dienst. Ze speelt liedjes en zal tijdens deze dienst met een vrolijke theaterstukjes stilstaan bij vijf jaar Promiseland.

Wat is Promiseland?

Promiseland is een methode met speciale materialen voor kinderwerk in kerken. In De Nieuwe Rank maken kinderen tussen 4 en 12 jaar een deel van de dienst mee, maar gaan ook een tijdje naar hun eigen dienst. In hun eigen groep, verdeeld in onderbouw, middenbouw en bovenbouw, leren ze over wie Jezus is en wat hij persoonlijk voor hen kan betekenen.

Om de paar weken organiseren we Promiseland Actief, waarbij kinderen een actieve workshop kunnen volgen en een keer in de zes weken is er Promiseland XL. De kinderen uit De Nieuwe Rank blijven dan de hele zondagochtend in hun eigen dienst. Speciaal voor hen georganiseerd! Met muziek die door en voor kinderen gemaakt is.

Pannenkoekenparty

Na de dienst is er voor alle kinderen, hun ouders en de kinderwerkers een pannenkoekenparty! Het is niet nodig om daarvoor op te geven.