4 kerken, samen 1 gemeente

10 februari Muzikale workshop: ”Mijn Held en Ik”

10 februari Muzikale workshop: ”Mijn Held en Ik”

Donderdagavond 10 februari a.s. komt de heer Ds. Jan Douwes in de Uniekerk een interactieve voordrachtavond houden met als thema “Mijn Held en Ik”

 

Op deze avond zullen we samen een muzikale reis maken. Die reis gaat langs verschillende Bijbelse helden die verklankt worden door uiteenlopende componisten. Zo reizen we door de muziekgeschiedenis heen. We zullen Heldinnen en Helden ontmoeten aan de hand van muziekfragmenten. We wisselen dat af met het delen van onze ervaringen bij deze muziek. De reis gaat van Claudio Monteverdi tot Arvo Pärt. Vele componisten lieten zich door Heldinnen en Helden uit de Bijbel inspireren tot verklankingen voor allerhande ensembles. Wie is jouw/uw muzikale Super(wo)man?

 

Jan Douwes is klassiek musicus en predikant in de Rem. Gem. Dordrecht.

 

De avond begint om 20.00u en wordt gehouden in de Uniekerk, Langestraat 181 in ’s-Gravenzande. De kerk is open vanaf 19.45u. 

In verband met de huidige maatregelen zal deze avond op gepaste afstand plaatsvinden en is er een mondkapje verplicht bij binnenkomst en bij verplaatsingen. Aan het begin van de avond is er koffie of thee te verkrijgen. Verder zal er geen pauze worden gehouden. Afhankelijk van de situatie zal er bij de ingang eventueel een corona-check worden afgenomen.

Er is tevens een mogelijkheid om deze avond digitaal te volgen via www.kerkdienstgemist.nl/stations/2517

 

Op deze manier hopen we met elkaar een bijzondere en muzikale avond te hebben.

Van harte uitgenodigd om deze avond mee te beleven!