4 kerken, samen 1 gemeente

Inzamelingsactie voor de Voedselbank

Inzamelingsactie voor de Voedselbank

"Blik-semactie 2019" dit is de slogan van de 11e blikkeninzameling voor Voedselbank Westland. We nodigen u uit om ook deze keer met actie mee te doen. De Voedselbank Westland is gevestigd in Naaldwijk en het werkterrein omvat de gehele gemeente Westland.

De opbrengst van deze actie blijft dus in de buurt. Wilt u een tas vullen met blikken groenten, fruit, vis en/of soep? Niet alleen blikken maar ook alle andere houdbare producten zijn uiteraard welkom. Het inleveren van de blikken kan op de volgende data:

• Zondag 3 november a.s. voorafgaand aan de ochtenddienst in de Uniekerk;

• Woensdag 6 november a.s., voorafgaand aan de avonddienst, in de hal van de Dorpskerk;

• ’s Avonds tussen 4 en 10 november a.s. in de keuken van de Maranathakerk;

• Vrijdag 8 november a.s. van 19.30 tot 21.00 en zaterdag 9 november a.s. tussen 10.00 en 11.30 uur in de Westerkerk;

• Zondag 10 november a.s., voorafgaand aan de ochtenddienst in de hal van de NoorderBrug, Dorpskerk, Nieuwe Rank en de Hoeksteen;

• Maandagavond 11 november a.s. tussen 19.00 en 19.30 kan er nog gebracht worden bij de NoorderBrug. Op deze avond is dit tevens het verzamelpunt voor alle kerken om hier hun spullen te brengen.

DE-actie: samen sparen zet pas echt zoden aan de dijk! Na het succes van afgelopen jaar zamelt de diaconie ook in 2019 opnieuw Douwe Egberts waardepunten in voor de voedselbank. De ingezamelde punten worden ingewisseld voor koffie- en thee producten en worden wekelijks aan de voedselpakketten toegevoegd. Bij de ingang van de PKN-kerken, Maranathakerk en de Zuiderkerk kunt u de DE-punten (het hele jaar) inleveren.