4 kerken, samen 1 gemeente

Kerstwandeling Westland

Kerstwandeling Westland

Bijna tweeduizend lichtjes die de route verlichten en het thema – Kerst; een cadeau – dat door acteurs door de wijk Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande wordt uitgebeeld.


Dit wordt de tweede editie van de kerstwandeling in het Westland in samenwerking met diverse kerken uit ‘s-Gravenzande.

Op zaterdag 15 december wordt opnieuw de kerstwandeling in ‘s-Gravenzande georganiseerd. Bijna tweeduizend kerstlichtjes langs de hele route vormen het decor waartegen de scènes uit het kerstverhaal levensecht worden uitgebeeld. Zo is er een engel die het goede nieuws aan de herders brengt en ook de stal met het kindje Jezus ontbreekt niet.

Verrassing

Een speciaal hiervoor opgezet kinderkoor werkt eveneens mee aan de kerstwandeling, daarnaast is er ook een dansgroep te zien. Langs de route wacht de wandelaars een verrassing en aan het einde van de route is iedereen welkom in de herberg in De Kiem voor een warm drankje en om na te genieten en na te praten.
De wandeling beginnen kan tussen 18.00 en 20.30 uur bij Zalencentrum De Brug, Koningin Julianaweg 61. Vanwege de beperkte parkeermogelijkheden wordt de bezoekers verzocht zoveel mogelijk lopend, of met de fiets te komen. De wandeling, die ongeveer een uur duurt, is gratis.

Betekenis

‘Het is gaaf om zo veel mensen te zien die in het Westland in beweging komen. Het is een feest van ontmoeting en gezelligheid. Maar vooral: je staat zo maar even stil bij de betekenis van kerst en de zin van het leven. Wat wil je nog meer?’

Kijk ook even op de website van de Kerstwandeling Westland

Hieronder een impressie van de vorige editie