4 kerken, samen 1 gemeente

NoorderBrug 16+ dienst “Hij ziet je aankomen”

NoorderBrug 16+ dienst “Hij ziet je aankomen”

Wat als je een tijd van huis bent zonder je ouders? Volledig op jezelf aangewezen? Wat doet dat met je? En wat voor keuzes maak je dan en wat heeft dat weer voor gevolgen, ook als je dan weer thuis komt?

Op zondag 24 maart as. staat in de Noorderkerk de gelijkenis van de verloren zoon centraal.

Op zondag 24 maart as. staat in de Noorderkerk de gelijkenis van de verloren zoon centraal. Het verhaal over lost and found, wordt behandeld in enkele interviews met 16 plussers die ook in het buitenland zaten, maar ook in de lezing en zeker in de nummers die we zingen.

Een aantal talentvolle jonge muzikanten en zangers uit onze NoorderBrug gemeente brengt bekende popsongs ten gehore en ondersteunt de samenzang. Op de rol staan o.a.  Ik wens jou, Viva la vida, Tienduizend redenen, Love shine a light en Kom tot de Vader.

In de dienst zal ds. Hans Meijer voorgaan. Op aansprekende wijze zal hij impressies geven over jullie leven in een disruptive en global samenleving, waarin je voor jezelf of waarin jouw omgeving zoveel verwachtingen van je heeft en zoveel mogelijk lijkt ( Viva la Vida ).

De verloren zoon laat ons weer zien dat je daar niet altijd aan tegemoet kan komen en fouten maakt in de ogen van jezelf of je omgeving. Daarbij is altijd zeker: Hij beloofd jou een behouden aankomst en zal jou altijd vinden!!

Vooral met en voor jullie, de doelgroep 16+, is deze dienst voorbereid. Super als jij er dan ook bij bent.

Naomi, Daphne, Hans en Wil