4 kerken, samen 1 gemeente

Paasontbijt in "De Brug"

Paasontbijt in "De Brug"

1e Paasdag valt dit jaar op 1 april en dat is beslist geen grap!

In “De Brug” heeft u een prachtige flyer met een schitterende tekening van Paul Verboom over het paasontbijt ontvangen. Traditiegetrouw willen wij op Paasmorgen weer het paasontbijt met elkaar en de leden van kerkkring “De Bron” vieren. Natuurlijk hoort u daar als trouw Bruggemeentelid bij, maar ook gemeenteleden van buiten “De Brug” nodigen wij van harte uit om dit paasontbijt met ons mee te vieren.

Op die allereerste Paasmorgen waren de volgelingen van Jezus er al vroeg bij om de gebruikelijke rituelen na een overlijden uit te voeren. Met hun rouw kwamen zij bij het graf waar hun verdriet in één klap werd omgezet in grote blijdschap. Jezus had de dood overwonnen, wat een vreugde. Vanuit die geweldige boodschap mogen wij leven, opstaan en verder gaan in het vaste vertrouwen dat Hij ons nooit loslaat en met ons mee wil gaan op onze levensweg.

Dit mogen wij op Paasmorgen elk jaar weer vieren en wie denkt er dan nog aan uitslapen?

We beginnen om 8.30 uur ’s-morgens, we zingen een lied en lezen het Paasevangelie van de vroege Paasmorgen. Daarna mogen we samen genieten van een heerlijk en feestelijk Paasontbijt dat al jarenlang door een vaste groep vrijwilligers wordt klaargemaakt.

Kom en meld u aan voor het paasontbijt. De intekenlijsten liggen zondagmorgen 18 en 25 maart klaar bij de uitgang van De Brug en als u die hebt gemist kunt u zich ook persoonlijk opgeven bij Mar Boers, tel 06-15105959 of mail naar maraadbo@kabelfoon.nl