4 kerken, samen 1 gemeente

startmiddag voor het jeugdwerk van de samenwerkende kerken

startmiddag voor het jeugdwerk van de samenwerkende kerken

Matthijs Vlaardingerbroek: Henkie en Arno spelen “SchatRijk”

 

 

Woensdagmiddag 11 september komen Matthijs Vlaardingerbroek en zijn beroemde buikspreekpop Henkie naar De Kiem met hun gloednieuwe voorstelling “SchatRijk”.

 

In deze voorstelling, over de discipelen die met Jezus op reis gaan en belangrijke lessen van Hem leren, leren de kinderen dat als je ontdekt wie Jezus voor je is, je echt SchatRijk bent! Bij deze ontdekkingstocht worden de kinderen actief betrokken en pakt Matthijs uit met veel nieuwe goocheltrucs. Ook gaan we kennismaken met pop Arno, die in deze voorstelling voor het eerst zal optreden. Deze voorstelling is de eerste in rij van kinderevents die in het nieuwe seizoen georganiseerd zullen worden door de samenwerkende kerken in ’s-Gravenzande.

Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en eventueel hun (groot)ouders, zijn van harte welkom in De Kiem van 13.30 – 15.00 uur, om deze leuke en leerzame voorstelling bij te wonen. De toegang is vrij. Kom allemaal en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee! Voor meer informatie: kinderkerkenwerk@live.nl