Jeugdwerk

King's Kids

King's Kids

Als je op de basisschool zit en op woensdagmiddag vrij bent, dan vind je het natuurlijk superleuk als je dan lekker kunt spelen met andere kinderen, iets kunt beleven en ook nog iets kunt leren waar je je hele leven iets aan hebt!

Hiervoor moet je bij de King’s Kids zijn! Zij organiseren een aantal maal per jaar kinderevents in De Kiem voor kinderen in de basisschoolleeftijd, altijd op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur.

Aan het begin van het seizoen starten we met een voorstelling met Matthijs Vlaardingerbroek en zijn beroemde buikspreekpop Henkie. 

In de loop van het seizoen volgen er dan diverse middagen, waarin we in de regel beginnen met gebed, gevolgd door het zingen van kinderopwekkingsliederen en het luisteren en/of kijken naar een Bijbelverhaal. Daarna maken we bijvoorbeeld ballonfiguren, doen spelletjes als bingo, bijbels-ganzenbord, ren-je-rot met Bijbelse vragen, snoepje hap en blikgooien. Ook maken we regelmatig een bloemstukje, kleurplaat of knutselwerkje met een geloofsthema.

Natuurlijk begrijpen wij dat je van dit alles natuurlijk reuze dorst en lekkere trek krijgt. Kom jij ook spelenderwijs ontdekken wie God is en hoeveel Hij van je houdt?

Lees op deze website of op Facebookpagina LEF wanneer we weer zo’n te gekke middag organiseren en neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes mee! Je hoeft je vooraf niet aan te melden en deelname is vrij. Wel sparen we voor het werk dat Matthijs Vlaardingerbroek begon in Spoorwijk in Den Haag.