Jeugdwerk

Jeugdseizoen 2018/2019

Mini zeskamp en Zeskamp

Mini zeskamp en Zeskamp

Zaterdag 22 en zondag 23 september is het startweekend voor de jeugd!

Mini 6-kamp 2018

Ben je tussen de 4 en 7 jaar oud? Doe dan mee met de mini 6-kamp! Er is een springkussen, we gaan spelletjes doen, maar we verklappen nog niet alles….Met elkaar maken we er in ieder geval een gezellige middag van!

Wanneer: zaterdag 22 september

Waar: Touwtrekvereniging aan de Kon. Julianaweg

Tijd: 13.45-15.00 uur Je kunt je t/m 20 september opgeven via mini6kamp@hotmail.com

We zijn ook op zoek naar begeleiders! Dus als je vader, moeder, neef, tante of buurmeisje wil helpen; graag! Dat kan ook aangemeld worden via bovenstaand emailadres.

Iedereen is van harte welkom om tijdens de mini 6-kamp de kinderen aan te komen moedigen. En natuurlijk mag je blijven kijken als de 6-kamp voor de oudere kinderen begint.

Er worden foto’s gemaakt tijdens de mini 6-kamp. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat dit dan weten.

 

Zeskamp! 

Rennen, springen, glijden en klauteren; op 22 september 2018 is het weer zover: ZESKAMP voor de echte bikkels! Ben jij 8 jaar of ouder en hou jij van avontuur en spanning?! Schrijf je dan snel in! Je kunt je alleen aanmelden, samen met je vriend of vriendin of met je hele team. In een team zitten minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Aanmelden kan via zeskampsgravenzande@gmail.com. Vermeld bij je aanmelding je naam, leeftijd en eventueel je teamnaam. Je moet er om 14:45 uur zijn en we gaan 15:00 uur beginnen. Ouders, opa’s & oma’s, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes, buren en vrienden; iedereen is welkom om te komen kijken onder het genot van een bakkie.

Het is slim om te zorgen voor een handdoek en droge kleding. Voor vragen kun je altijd even bellen naar Denise Ton via 0683998725. Het evenement vindt plaats bij touwtrekvereniging Noormannen aan de Julianaweg.

Neem jij dit jaar de wisselbeker mee naar huis?