Bazars

Samen werken aan de kerken

Nieuws

Nieuws

Het laatste nieuws

Helaas moeten we berichten dat de bazarcommissie besloten heeft dat de bazar niet doorgaat op 28, 29 en 30 oktober 2021.

Dit besluit komt voort uit personele onderbezetting en de omstandigheden omtrent corona.

Omdat we tijdens een bazar met veel mensen bij één zijn in de zalen hebben we verantwoording daarin en is het verplicht met de coronacheck te werken.

Als commissie zijn we van mening dat een bazar het mooist is als we gastvrij en zonder controle een ieder kunnen verwelkomen.

Het goede nieuws is dan ook dat we de bazar niet  afblazen maar verzetten naar een nader te bepalen datum, naar laten we hopen het tweede kwartaal 2022.

De trekking van de grote verloting zal wel plaatsvinden op 30 oktober 2021 om 13.00 uur en u kunt dit meebeleven via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1886-Dorpskerk-s-Gravenzande

U kunt op 30 oktober 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur wel buiten bij de Dorpskerk bloembollen en/of
groentekisten kopen, daarover meer in de komende nieuwsbrief.

Aangaande de personele onderbezetting, een bazar neer zetten is mooi werk maar ook veel werk. Als je met meerdere handen daar invulling aan kan geven wordt dat mooi en te overzien werk.
Bij deze dan ook de oproep of er mensen zijn die een handje bij willen dragen aan de uitvoering van ‘Bazar de Dorpskerk’.

Voor meer info of dat iets voor je zou zijn kan je contact opnemen met Monique van der Meer
06-51762972 of via bazardedorpskerk@pgsgravenzande.nl

De sponsors van het Rad krijgen bericht aangaande dit besluit en de verdere invulling.

De bazarcommissie ‘Bazar de Dorpskerk’