4 kerken, samen 1 gemeente

Bazar de Kiem 2018: een groot succes!

Bazar de Kiem 2018: een groot succes!

Record opbrengst!

De bazar die het afgelopen weekend in ’De Kiem’ werd gehouden was een enorm succes.

De start was op donderdagavond met een gezellige bingoavond en op vrijdag was er de seniorenmiddag. Vrijdagavond werd gestart met de kinderbingo waarvoor een enorme belangstelling was. Zaterdagmiddag was er veel jeugd die zich kon uitleven in de sfeer van het Circus.

De zaterdagavond begon met een pubquiz, dat was nieuw dit jaar. De organisatie zal vooraf niet gedacht hebben dat het zo’n succes zou worden. Maar liefst 25! teams hadden zich hiervoor ingeschreven.

Aansluitend ging het Rad van Avontuur draaien en kon rond de klok van 24.00 uur een record bedrag bekend worden gemaakt van maar liefst ruim € 94.000,- een fantastisch resultaat met dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen.

De uitslag van de grote verloting kunt u nalezen in De ’s-Gravenzander van deze week. De overige uitslagen: de 3e prijs van de bonnetjes bij het Rad van Avontuur op vrijdagavond viel op nummer 54, op zaterdagavond op nummer 70. Het winnende nummer van de reischeque was 89. De plantenbak ging naar nummer 70, de kinderstoel naar nummer 21.

Heeft u een winnend lotnummer van de 3e prijs bij het Rad van Avontuur of de superrondes, mail dan even naar: info@bazardekiem.nl

Hier kunt u ook terecht voor eventuele andere vragen.

foto: Dhr. Gideonse (links)mocht donderdagmiddag de bazar openen. Rechts op de foto: Jacco Besuijen, de voorzitter van de bazarcommissie.