4 kerken, samen 1 gemeente

Drie gangen pannenkoeken diner in de Brug voor Albanië

Drie gangen pannenkoeken diner in de Brug voor Albanië

Woensdag 5 september is er een speciaal pannenkoeken diner in de Brug, Kon. Julianaweg 61, ’s-Gravenzande. 

Er wordt een heerlijk drie gangen menu geserveerd, in een gezellige sfeer, voor jong en oud!

Volwassen betalen 15 euro, kinderen t/m 14 jaar 10 euro, inclusief twee drankjes. De inloop is tussen 17.00 en 18.30 uur.

Graag aanmelden vóór 27 augustus of tot we vol zitten via offtoalbanie@hotmail.com of 06-11432372 (Christine Berkel). Meld daarbij ook met hoeveel personen u komt eten en evt. speciale wensen.

De opbrengst van het pannenkoeken diner is bestemd voor de jongerenreis naar Albanië, die in oktober plaatsvindt. Vorig jaar zijn we met tien Westlandse jongeren naar Roemenië geweest om daar een bevolkingsgroep te helpen. Dit jaar gaan we weer en gaan we met 15 jongeren onze handen uit de mouwen steken in Albanië om daar ons steentje bij te dragen.

Door mee te doen aan het pannenkoeken diner ondersteunt u de actie en heeft u een gezellige avond en een heerlijk diner! Voor meer informatie kunt u terecht op facebook.com/offtoalbanie

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om mee te eten, maar wilt u toch de actie steunen, maak dan een bedrag over naar: Diaconie ’s-Gravenzande; rekeningnummer NL55 RABO 0323240216 o.v.v. Jongerenreis Albanië.

Wij zien u graag woensdag 5 september in de Brug voor een lekkere pannenkoek voor Albanië!

Groetjes, de Off to Albanië groep