4 kerken, samen 1 gemeente

inschrijven Kiemkamp

inschrijven Kiemkamp

Kiemkamp 2018: Helvoirt

Daar zijn we weer!! Het lijkt alsof we nog maar net terug zijn van de vorige kampweek en het volgende Kiemkamp staat alweer voor de deur. Deze zomer gaan we naar vakantieboerderij:
“de Runsvoort” in Helvoirt van 18 augustus tot en met 25 augustus 2018.

Het is een erg leuk kamphuis waar we een aantal jaren geleden ook zijn geweest. Er is een groot speelveld bij het huis en er is een bos in de buurt. De accommodatie is voorzien van genoeg faciliteiten om er een mooie week van te maken.

Houd nu alvast rekening met je vakantie want dit mag je echt niet missen!!! Een supergave week vol met sport, plezier, lol, weinig slaap, een centraal thema en heel veel gezelligheid.
Vraag het maar eens aan de mensen die al eens zijn mee geweest. Deze week moet je echt meegemaakt hebben!

Wil jij ook mee en ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Schrijf je dan in op www.kiemkamp.nl en reserveer een plek voor onze gezellige kampweek. De kosten voor deze week zijn € 140,- per persoon. Inschrijving is pas geldig bij betaling voor 1 juni 2018. Het volledige bedrag kan worden overgemaakt op rek. nr.: NL98RABO0323215580 t.n.v. Gereformeerde Kerk inz. Jeugdraad onder vermelding van: ‘Inschrijfgeld Kiemkamp 2018 (naam deelnemer)’.

12 juni 2018 is er een kennismakingsavond in de Societeit d’ouwe Kiem van 19:30 tot 20:00, waar je de leiding en andere kampgangers alvast kunt leren kennen. Ook krijg je deze avond de verdere belangrijke informatie mee.

Groetjes,

de kampleiding