4 kerken, samen 1 gemeente

Israël reis 2019

Israël reis 2019

De Nieuwe Rank organiseert volgend jaar mei voor alle geïnteresseerden een verdiepingsreis naar Israël.

Deze reis is geschikt voor mensen die Israël al eens bezocht hebben en meer willen zien van dit interessante land. Inmiddels heeft de reisorganisatie ‘Promised lands’ een boeiend reisprogramma samengesteld met daarin o.a. een bezoek aan het project Seeds of Hope in Jericho en Tent of the Nations in de regio Bethlehem. Ook zit er in het programma een Bar Mitzwa viering en een shabbatsmaaltijd bij het hulpverleningsproject Hineni in Jeruzalem.

Verder nog veel andere interessante bezoeken in de buurt van het meer van Tiberias, Jeruzalem en Tel Aviv. We bezoeken dus niet zozeer de toeristische hoogtepunten, maar gaan naar minder voor de hand liggende, maar boeiende reisdoelen.

De reis vindt plaats van 6 tot 16 mei 2019. De reisleiders zijn René en Aafke Sonneveld en Mark en Anneke Verrips. Leden van alle kerken worden hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis.

De infoavond is op 19 september. 20.00 uur , Regulierenstraat 16.

Het reisprogramma en andere inlichtingen zijn op te vragen bij: Aafke Sonneveld, aafke@sonneveldadministratieservice.nl , telefoon: 06 28531822