4 kerken, samen 1 gemeente

Luther Excursie

Luther Excursie

Van 22 september 2017 t/m 28 januari is een unieke, éénmalige, tentoonstelling in Museum Catharijneconvent te Utrecht over Luther.

Op 31 oktober 2017 is het precies 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen aan de kerkdeur in Wittenberg bevestigde, waarmee hij de grootste revolutie in de Europese kerkgeschiedenis ontketende. Museum Catharijneconvent sluit bij deze memorabele gebeurtenis aan met dé tentoonstelling over deze veelbesproken ‘man van het jaar’.

Meer informatie op de website van het Museum Catharijneconvent:www.catharijneconvent.nl

Gemeenteleden van Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande en deelnemers aan de gemeentereis “Het leven en werk van Maarten Luther” wordt een unieke mogelijkheid geboden om op 2 december 2017 deze tentoonstelling in het Museum Catharijneconvent te bezichtigen.

De kosten bedragen EUR 49,-- per persoon. Houders van een geldige museumkaart krijgen EUR 10,-- korting. Museumkaart aan de kassa op 2 december laten zien!

Deze excursie wordt van harte aanbevolen door het predikantenteam.

De prijs omvat de reis per luxe touringcar naar Utrecht en terug naar ‘s-Gravenzande, de entree van het museum, een inleiding (van een uur) door een van de docenten van het museum en een lunch in het museum restaurant en een bezoek aan het museum.

Opgeven voor deze unieke Luther-dag gaat eenvoudig, stuur een e-mail naar: Herbert Tieleman tielemanh (at) live.com of Jaap Schep jschep (at) kabelfoon.nl en geef op wie er meegaan (naam en aantal personen). (Vervang (at) voor het @). Vergeet niet aan te geven of u in het bezit bent van een geldige museumkaart. Anders loopt u de korting mis!

De inschrijving, voor 24 november, wordt geldig als het verschuldigde bedrag over gemaakt is op ASN Bank: IBAN: NL 10 ASNB 0932 2380 09 t.n.v. H. Tieleman, onder vermelding “Lutherexcursie”.

Bij onvoldoende deelname aan deze excursie wordt het bedrag teruggestort.