4 kerken, samen 1 gemeente

Vacatures Jeugdwerker

Vacatures Jeugdwerker

De Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande is op zoek naar

JEUGDWERKER met visie
(14 uur per week)

Ter ondersteuning van het jeugdwerk in twee van de wijkgemeenten en voor de ontwikkeling van jeugdwerk voor alle wijkgemeenten, zoekt de gemeente een enthousiaste en ondernemende jeugdwerker. Ben jij deze jeugdwerker?

Voor het wijkgebonden jeugdwerk richt jouw werk zich op de wijkgemeenten NoorderBrug en Dorpskerk. Dit zijn wijkgemeenten met een open en veelkleurig karakter respectievelijk een confessionele identiteit.

Na een bezinning op het jeugdwerk, werken we aan een nieuwe structuur voor het jeugdwerk. Activiteiten op het gebied van leren en vieren met de jeugd verankeren we binnen de wijken. Op het gebied van dienen en ontmoeten willen we meer gezamenlijke activiteiten organiseren. Wij zoeken iemand met visie die ons daarbij kan ondersteunen.

Als jeugdwerker ben je iemand die:

  • kennis heeft van de jeugdcultuur en leefwereld van jongeren
  • creatieve werkvormen en werkwijzen helpt  vinden en toepassen
  • ondernemend en in staat tot het ontwikkelen van  initiatief bij anderen
  • affiniteit heeft met de identiteit van de wijkgemeente(n) waarin je werkt
  • aanspreekbaar is als voorbeeldfiguur voor de kinderen en jongeren.

Meer gedetailleerde informatie over deze vacatures vind je door op de afbeelding onder deze advertentie te klikken. Je kan ook contact opnemen met Martin de Groot, jeugdwerkadviseur van Jeugdwerk.info, telefoonnummer 0183-20 10 85 of e-mail: martin@martindegroot.eu. Tot uiterlijk 31 januari 2020 kun je je sollicitatiebrief naar hem sturen..