4 kerken, samen 1 gemeente

Voortgang vacatures jeugdwerker.

Voortgang vacatures jeugdwerker.

Enige tijd geleden zijn er door de Algemene Kerkenraad een tweetal vacatures uitgezet voor de functie van jeugdwerker in de Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande ter ondersteuning en verdere ontwikkeling van het wijkgebonden en gezamenlijke jeugdwerk.

De ene vacature heeft betrekking op een jeugdwerker die zich in het bijzonder zal richten op de wijkgemeenten NoorderBrug en Dorpskerk-Nieuwe Kerk. De andere jeugdwerker zal zich vooral richten op wijkgemeente De Nieuwe Rank.

Op de geplaatste vacatures zijn een aantal reacties gekomen. Met een vertegenwoordiging vanuit de jeugdraad en de diverse wijkkerkenraden zijn verschillende gesprekken gevoerd met enkele kandidaat jeugdwerkers.

Wij zijn blij te kunnen melden dat inmiddels een afrondend gesprek heeft plaatsgevonden met Eline Wittekoek uit Dordrecht. Eline zal per 1 september a.s. als jeugdwerker gaat starten bij de wijkgemeenten NoorderBrug en Dorpskerk-Nieuwe kerk. De afgelopen twee jaar heeft zij bij de Protestantse gemeente van Echteld als jeugdwerker gewerkt. Binnenkort zal Eline zichzelf voorstellen door middel van een artikel in de nieuwsbrief en in Samen.

Wij zijn dankbaar dat Eline op ons pad is gekomen en wensen haar veel succes toe met deze nieuwe uitdaging en daarbij Gods Zegen.

In de vacature jeugdwerker voor De Nieuwe Rank is op dit moment nog niet voorzien en wij bidden dat ook dit spoedig zal gebeuren.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het bovenstaande, neem dan gerust contact op met: Gertjan Boekestein, voorzitter Algemene Kerkenraad PGG

Dirk Prins, voorzitter Algemene Jeugdraad PGG

 

Op de foto ziet u Dirk Prins, voorzitter van de jeugdraad die Eline feliciteert met een bloemetje