4 kerken, samen 1 gemeente

Vrijwilligers gezocht en Workshop boeket maken Bazar De Brug

Vrijwilligers gezocht en Workshop boeket maken Bazar De Brug


BAZAR OPROEP: Helpende hand en stageplek.

Als Bazar Team zijn we volop en enthousiast aan het werk om er een fijne en goede Bazar 2018 van te maken. Het team zoekt nog vrijwilligers/medewerkers die voorafgaand of tijdens de Bazarweek een helpende hand willen bieden.  Wist u dat de Bazar tijdens de bazarweek aan jongeren de mogelijkheid tot maatschappelijke stage biedt? Zij kunnen deze week meelopen/ en ervaring opdoen.
Heeft u/jij tijd en interesse dan kunt u/jij contact opnemen met Annemiek via telefoonnummer 06-53396508.                                                                                                                        

Workshop Bazar De Brug: Boeket maken

Dit jaar weer opnieuw bij de Bazar: je eigen boeket maken! Lijkt het u/jou ook leuk om zelf een boeket samen te stellen of zelf te maken? Kom dan donderdagavond 25 oktober naar Bazar De Brug! Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers gaan we deze avond aan de slag.

Na afloop van al het harde werk, ontvangt u een gratis consumptie en kunt u nog even uw kansen wagen bij het Rad!

 Het starttarief voor het maken van het boeket bedraagt € 10. De uiteindelijke kosten zullen afhankelijk zijn van het gemaakte boeket, aan de hand van de uitgekozen bloemen word de eventuele meer prijs bepaald.

De inloop is vanaf 19:30, we eindigen rond 22:00. Wij houden rekening met alle volle agenda’s, u bent vrij om uw eigen begintijd te kiezen!

Wel is het natuurlijk fijn als u zich van tevoren aanmeldt, dit kan via bloemboeket@hotmail.com of middels een belletje, SMS of APP naar Daniëlle van Onselen: 06 – 11 22 00 39.