Jeugdwerk

Terugblik startweekend 2020

Terugblik startweekend van het kerkelijk jeugdwerk
Wat hadden we er dit jaar zin in! De aanmeldingen voor het startweekend bleven binnenstromen en het weer op zaterdag 12 september was een cadeautje!

We begonnen om 13:00 uur met een carrousel van spelletjes, knutselen en de stormbaan voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Zij waren tot 15:00 uur gezellig druk bezig met deze activiteiten! Klik hier voor een fotoverslag!

Om 15:30 uur kwamen de kinderen van 8 t/m groep acht voor een combinatie van ontdekvormen, scoutingactiviteiten en sportieve spellen van club. Dit jaar zaten hier twee bijbelverhalen tussen: het gezin van Jacob dat naar de overkant van beek de Jabbok moest en de herbouw van de muur van Jeruzalem door Nehemia en de Judeeërs. Na een gezellige chaos eindigde dit feest om 17:30 uur met chips naast de stormbaan. Klik hier voor een fotoverslag!

Voor tieners en jongeren was er vanaf 18:00 uur een barbecue met aansluitend een pub quiz. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en avond!

Luie stoel
De jeugdstartdienst op zondag 20 september was voor het tijdstip best goed bezocht. En we hoorden ook dat veel jongeren deze vanuit hun luie stoel thuis hebben bekeken. Fijn dat dat dit jaar kon! Het thema was 'het Goede Leven' en een projectgroep uit alle vier de wijkgemeenten had deze dienst voorbereid. Het was een fijne samenwerking en een bijzondere jeugdstartdienst in deze coronatijd!