Jeugdwerk

Jeugdseizoen 2018/2019

Zomerkamp

Zomerkamp

De informatieavond van Zomerkamp ’s-Gravenzande heeft alweer plaatsgevonden. Het thema is bekend gemaakt en iedereen weet wat er moet worden meegenomen. Het goede doel van de week is dit jaar Stichting Stinafo. Dit alles betekent dat het Zomerkamp nu echt dichtbij komt. Nog minder dan 7 weken! De leiding is druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in, jullie ook? 

Groetjes van de leiding


De week in het Noord-Brabantse Westelbeers in 2018 werd er één met zomerse temperaturen en geen druppel regen. Bij de accommodatie ‘de Roerdomp’ was gelukkig een meertje, waar heerlijk gezwommen kon worden.

Na een jaar van voorbereidingen werd het een topweek vol met activiteiten met als thema ‘in r@pp en roer’. Er waren fietstochten, een spooktocht, een dropping, een kerkdienst, er werden heuse vlogs gemaakt voor het thuisfront, auto’s in elkaar geknutseld, liedjes gezongen en nog veel meer.

Om een indruk te krijgen staan er foto’s op de Facebookpagina van Zomerkamp ’s-Gravenzande. De leiding wil graag alle kinderen bedanken voor het plezier en de gezelligheid. Tot volgend jaar!

zie ook: https://www.facebook.com/Zmrkmp/

Groetjes De leiding