4 kerken, samen 1 gemeente

Bazar de Dorpskerk 2024

Bazar de Dorpskerk 2024
De Kiem, Koningin Julianaweg 91, 's-Gravenzande

Op 5, 6, 7 en 8 Juni is het weer feest! Dan zal, dit jaar in De Kiem, de bazar van de Dorpskerk plaatsvinden.

Wij hebben er al erg veel zin in, jij toch ook?
Wat valt er dit jaar allemaal te beleven tijdens de bazardagen, hoor ik u denken. Nou…. meer dan alle jaren hiervoor.

Op 5 Juni zal de zeer geslaagde bingo van de laatste jaren terugkeren en deze belooft leuker en gedenkwaardiger te worden dan alle jaren hiervoor. Onderdelen van de vorige jaren kunnen hier ook zeker bij terug verwacht worden, dus ik zou die schoenveters maar wat losser strikken.

Op 6 juni gaat bazar de dorpskerk voor de eerste keer een pubquiz organiseren. Op dit moment wordt hiervoor al alles in het werk gesteld om hier een gezellige, mooie en trivia prikkelende avond van te maken.

Op 7 Juni staan de eerste hoofdactiviteiten van de bazar op het programma. In de middag wordt er stevig aan het rad van fortuin geslingerd voor de ouderen contactmiddag, zoals elk jaar zal dit voor een warme en prettige sfeer zorgen. Een lekker gebakje en een goede kop koffie zal hier ook zeker bij helpen.

In de avond draait uiteraard rad van fortuin op het programma, het rad belooft de avond tot een daverend succes te maken met veel spanning en mooie prijzen.
Voor de jongeren vanaf 12 jaar hebben we een gave en uitdagende activiteit van 19.00 tot 21.00 uur, we verklappen nog niet alles, maar iets van  Expeditie Robinson en boogschieten, dat belooft wat!

Op 8 Juni zijn er in de middag leuke spelletjes voor de kinderen. In de middag en in de avond zal ook het rad weer draaien waarbij de afsluiting van de bazar weer zo spectaculair gaat worden als we gewend zijn.

Daar stopt het nog niet, op zaterdag 11 Mei is er weer alle gelegenheid om de tuin op te fleuren bij de perkgoed verkoop, dit zal achter de dorpskerk plaatsvinden van 10.00 tot 14.00 uur.