4 kerken, samen 1 gemeente

Diaconie actueel

De Voedselbank is de winter doorgekomen, mede dankzij uw gift tijdens de blikkenactie van afgelopen november. Nu is het weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. De  Voedselbank kan heel goed schoonmaakartikelen en verzorgingsartikelen gebruiken. Deze producten zijn voor de cliënten van de Voedselbank duur in aanschaf. Mogelijk heeft u thuis nog schoonmaakmiddelen en/of  verzorgingsproducten staan, welke u aan de Voedselbank wilt geven.

Inleveren kan op 15 april a.s. in de Noorderkerk, de Dorpskerk, de Brug, de Nieuwe Kerk, de Nieuwe Rank, Uniekerk, de Zuiderkerk en de Hoeksteen. Ook op maandag 16 april a.s. kunt u spullen inleveren tussen 19.00 en 19.30 uur in de Noorderkerk en de Brug. U kunt de producten kwijt in de dozen, welke  speciaal voor deze actie in de kerken van ’s-Gravenzande staan. De diaconie zorgt ervoor dat deze spullen bij de Voedselbank Westland terecht  komen.

Mogelijke ideeën: wasmiddel (erg gewild), deodorant, zonnebrand, tandpasta, allesreiniger, shampoo.

We zamelen ook weer DE-punten in. In ieder huis staat waarschijnlijk  wel een blikje met deze punten, waar niks mee wordt gedaan. Wij doneren  deze aan de voedselbank, waarna zij ze kunnen inwisselen voor koffie.

Namens de kerken van ’s-Gravenzande alvast bedankt voor uw medewerking.