Diaconie Actueel

Diaconie

Diaconie Actueel

Blik-sem actie

Van Voedselbank Westland ontvingen wij een bericht van dank voor de ingezamelde producten.  Ook de diaconie wil u hartelijk bedanken voor uw medewerking aan deze actie. Er was een mooi resultaat!

Dag van de Mantelzorg 10 november jl.

De diaconie heeft, dank zij uw hulp, op 10 november jl. 30 orchideeën kunnen bezorgen bij mantelzorgers. Een mooi gebaar dat in dank werd ontvangen.

 

Actueel nieuws over Ds. Vogelaar in Indonesië vindt onder Nieuwsbrief Misi Sulawesi

 

Diaconaal bericht oktober 2018

Er is weer een nieuw diaconaal bericht te lezen via het tabblad Maandberichten Diaconie.

 

Thema-avond "Zorg voor elkaar" op 19 september jl.

Op woensdag 19 september jl. organiseerde de diaconie van de Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande, in samenwerking met Vitis Welzijn, een informatieve en ontspannende avond voor mantelzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden. De avond vond plaats in De Brug, Kon. Julianaweg 61 in ’s-Gravenzande. 

In het Vitis Journaal nr. 37 (met onderstaande link) ziet u een korte impressie van de avond:

http://ritv.nl/programma/25/VITIS-Welzijn-Journaal/

 

Bij Mekaar de Brug

Welkom in Buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ De Brug!

In het buurtrestaurant Bij Mekaar De Brug wordt door een aantal vrijwilligers een verantwoorde 3 gangen maaltijd klaargemaakt en geserveerd. De opzet van Bij Mekaar is om mensen met elkaar in contact te brengen door samen aan een gezonde maaltijd deel te nemen en gezellig de maaltijd af te sluiten met een kopje koffie of thee. Het is iedere keer weer een verrassing wat er op tafel komt en bij wie u aan tafel zit. De bijeenkomsten worden goed bezocht, maar in principe is er nog plaats voor wat extra gasten. Het buurtrestaurant wordt gehouden op de 1e en 3e dinsdag van de maand in Zalencentrum De Brug aan de Julianaweg. De kosten van de maaltijd bedragen € 6,50 inclusief koffie/thee na afloop, exclusief extra consumpties. Dus heeft u geen zin of tijd om voor uzelf het eten klaar te maken en vindt u het leuk om u te laten verrassen door de maaltijd en door de gasten, schuif dan ook eens aan bij het buurtrestaurant. Wij verwelkomen de gasten vanaf vijf uur. Om half zes wordt de 1e gang geserveerd. U kunt zich tot uiterlijk een dag vooraf opgeven via de website http://www.bijmekaar.nl of tot uiterlijk in de ochtend door te bellen naar 06-221 362 71.