Diaconie Actueel

4 kerken, samen 1 gemeente

Zendingscommissie

Zendingscommissie

Hier vindt u informatie over het Zendingswerk, de actuele projecten en wat de Gemeentelijke Zending Commissie nog meer doet.

Jaarplan

Elk jaar maakt de zendingscommissie een jaaroverzicht van de activiteiten van de commissie. Het jaarplan 2021 kunt u via deze link downloaden en inzien.

Contact:

Heeft u een vraag of een opmerking stuur dan een e-mail aan: zendingscommissie@pgsgravenzande.nl

Op dit moment maken we een onzekere tijd mee waarin gelukkig heel veel werk in onze kerkelijke gemeente doorgaat. Soms in aangepaste vorm en met beperkte middelen. Ook het werk van de zendingscommissie gaat door en, ondanks lagere inkomsten, kunnen wij de vastgestelde projecten voor dit jaar financieel blijven ondersteunen. Voor het komende jaar zijn wij bezig om een aantal projecten te plannen. Als deze vastgesteld zijn ontvangt u meer informatie.

Wij vinden het belangrijk dat het zendingswerk in onze gemeente ook de komende jaren door kan blijven gaan. Dit kan uiteraard alleen met een voltallige commissie. Wij zijn op zoek naar mensen die zich hiervoor in willen zetten.

Heeft het zendingswerk uw interesse en wilt u lid worden van onze commissie dan vragen wij u contact op te nemen met Daan van der Boom (NoorderBrug) of Joke Vreugdenhil (Dorpskerk).

Een mailbericht sturen naar zendingscommissie@pgsgravenzande.nl is ook mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Zendingscommissie PGG

Commissieleden:

Voorzitter:  Daan van der Boom
Secretaris:  Corine 't Hart
Penningmeester:  Joke Vreugdenhil


Projecten:

Zendingsproject: september t/m december 2021:

Lokale zendingswerkers in India, Nepal en Bangladesh (IAP)

 

Klik op de plaatjes om te vergroten.