Veilige kerk en Vertrouwenspersonen

4 kerken, samen 1 gemeente

Meldingsmogelijkheden

Meldingsmogelijkheden

Gemeenteleden kunnen bij de vier vertrouwenspersonen van de Protestantse Gemeente ’s- Gravenzande terecht met hun vragen, vermoedens en meldingen.

Vertrouwenspersonen kunnen ook bij vermoedens van misbruik binnen de gemeente proactief iemand benaderen.

Allereest biedt de vertrouwenspersoon een luisterend oor.

Afhankelijk van de situatie kan de vertrouwenspersoon verwijzen, bemiddelen en bijstaan in aangiftes en bij klachtprocedures.

Gemeenteleden kunnen ook terecht bij het moderamen (dagelijks bestuur van de kerkenraad). Bijvoorbeeld al ze een klacht over iemand willen indienen en geen gebruik willen maken van de vertrouwenspersoon.

Hoe kom ik in contact met een vertrouwenspersoon?

Door op één van de onderstaande namen te klikken start u een mailformulier wat u kunt invullen en versturen. Na ontvangst van uw mail zal deze vertrouwenspersoon zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Als u liever telefonisch contact wilt leggen kan dat ook. U hoeft uw naam niet te noemen tenzij u een afspraak wilt maken, of u wilt bemiddeling van een vertrouwenspersoon of u wilt een klacht kwijt.

 

Vertrouwenspersonen Protestantse Gemeente 's-Gravenzande

Roel Vijn, coordinator:  roel.vijn@vertrouwenscie.nl   telefoon: 06-83699120
Hendrien Boers: hendrien.boers@vertrouwenscie.nl   telefoon: 06-13833322
Kees Blomaard:    kees.blomaard@vertrouwenscie.nl  telefoon: 06-22814246
Corine Vreugdenhil: corine.vreugdenhil@vertrouwenscie.nl   telefoon: 06-15062842

 

Bij afwezigheid van de door u aangegeven vertrouwenspersoon, kunt u voor de zekerheid uw bericht ook verzenden naar de coördinator van de vertrouwenspersonen : Roel Vijn

Als laatste mogelijkheid is er ook een landelijk meldpunt voor sexueel misbruik in de kerk (SMPR). Daar kunt u terecht met vragen en meldingen. e-mail: info@smpr.nl of telefoon: 030-308590