Kerkbeheer

4 kerken, samen 1 gemeente

Actie Kerkbalans

Actie Kerkbalans

Wat leuk dat je op onze website bent om, net als familie van der Stee, te helpen en bij te dragen aan de Actie Kerkbalans. Dankjewel.

Voor velen was het afgelopen jaar een moeilijk jaar, ook voor de kerk. Daarom zijn we extra blij dat je ondanks het coronajaar, met zijn vele beperkingen, toch hier bent om bij te dragen.

We zijn natuurlijk blij met elke gift, alles is goed. Voor het geval je toch wat meer wilt weten over de grootte van je gift, hebben we een paar handige tips en richtlijnen voor je opgeschreven.

Maak kennis met familie van der Stee en klik op de afbeelding of scan de QR code onderaan met je smartphone om de uitleg van de Actie Kerkbalans via het filmpje te starten.

In sommige gevallen kan je gift fiscale voordelen bieden. Daarvoor moet je gift wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Als je daar meer over wilt weten, klik dan op de link Uitleg Actie Kerkbalans of op de link Giften.Wil je een kijkje in de financiële keuken van de kerk? Ben je benieuwd naar de begroting voor het aankomende jaar, klik dan op de tab Uitleg Actie Kerkbalans.

Heb je familie van der Stee nog niet ontmoet, klik dan op deze link of scan de QR-code met je smartphone.