Jeugdwerk

Jeugdwerk

Welkom op de gezamenlijke jeugdwebsite van de Protestantse Gemeente 's Gravenzande.

Hier vind(t) u/je informatie over het gezamenlijk jeugdwerk van twee of meer wijkgemeenten en over clubs, kringen en activiteiten in de afzonderlijke wijkgemeenten.

Voor iedereen
Alle jeugdwerkactiviteiten die op deze pagina's beschreven worden, zijn open voor kinderen, tieners en jongeren uit alle wijkgemeenten, hun/jouw vrienden en andere geïnteresseerden. Per club, kring of activiteit is vermeld of aanmelden nodig is. Ook staat erbij wie de contactpersoon is. Aarzel niet om hem of haar te bellen/appen/mailen als u/je meer wilt weten.

Fun, faith, friends
Bij alle activiteiten is ontmoeting belangrijk. Andere kinderen/tieners/jongeren ontmoeten en leren kennen. Vrienden maken. Maar ook het leren kennen van het geloof. Hoe sta jij erin? Wat betekent het geloof voor jou? Wat kan je er nog over leren? Hoe houdt het jou bezig? Belangrijke zaken om goed over na te denken met leeftijdsgenoten. En last but not least: fun. Samen plezier maken. Leuke dingen doen, ook buiten de vaste momenten/avonden.


Test

Startweekend van het kerkelijk jeugdwerk
Ook dit jaar organiseren we het startweekend voor het kerkelijk jeugdwerk. Dit jaar kozen we voor uitdagende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen op zaterdag 12 september in De Kiem en een gezamenlijke jeugdstartdienst op zondag 20 september in de Dorpskerk om 9:30 uur. Deze activiteiten zijn open voor kinderen, tieners en jongeren uit alle wijkgemeenten, hun/jullie vrienden en andere geïnteresseerden. Aanmelden is nodig.

Startzaterdag 12 september
Met een carrousel van spelletjes en knutselen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar, een combinatie van ontdekvormen, scoutingactiviteiten en sportieve spellen van club voor kinderen van 8 jaar tot en met groep 8 en een gezellige barbecue met aansluitend een pub quiz voor tieners en jongeren was startzaterdag een succes. Een fotoverslag volgt snel.

Startzondag 20 september
De jeugdstartdienst is dit jaar interactief en vooral gericht op tieners (10+) en jongeren. Ook hiervoor is vooraf aanmelden nodig. Onze inschrijving is inmiddels gesloten en Kerktijd.nl geactiveerd.  Aanmeldingen die na activering van Kerktijd.nl binnenkomen, kunnen we helaas niet meer verwerken. 

Coronavirus
Bij de organisatie van bovengenoemde startactiviteiten hebben we rekening gehouden met de basisregels voor hygiëne, afstand houden en het vermijden van drukte. Deelnemende kinderen, tieners en jongeren vragen we vriendelijk om bij klachten thuis te blijven, zich te houden aan de inmiddels bekende regels van het RIVM en aanwijzingen van organisatie en spelleiders op te volgen.

Vragen
Met vragen over het startweekend kun(t) u/je terecht bij de jeugdwerker: 06-14239870 / jeugdwerker@pgsgravenzande.nl of bij je eigen club- of kringleiding.


We hebben er zin in om het nieuwe seizoen samen af te trappen!