Jeugdwerk

Jeugdwerk

Welkom op de gezamenlijke jeugdwebsite!

Voor iedereen
Alle jeugdwerkactiviteiten die op deze pagina's beschreven worden, zijn open voor kinderen, tieners en jongeren uit alle wijkgemeenten, hun/jouw vrienden en andere geïnteresseerden. Per club, kring of activiteit is vermeld of aanmelden nodig is. Ook staat erbij wie de contactpersoon is. Aarzel niet om hem of haar te bellen/appen/mailen als je meer wilt weten.

Jeugdwerkjaarkalender
In de jeugdjaarkalender vind je alle activiteiten overzichtelijk bij elkaar. Dat is prettig als je even een datum wilt checken of zelf iets wilt plannen. Als het goed is, is er voor iedere activiteit een eigen webpagina met meer informatie.

Fun, faith, friends
Bij alle activiteiten is ontmoeting belangrijk. Andere kinderen/tieners/jongeren ontmoeten en leren kennen. Vrienden maken. Maar ook het leren kennen van het geloof. Hoe sta jij erin? Wat kan je er nog over leren? Hoe houdt het jou bezig? Belangrijke zaken om goed over na te denken met leeftijdsgenoten. En last but not least: fun. Samen plezier maken. Leuke dingen doen, ook buiten de vaste momenten/avonden.

Startzaterdag
Op zaterdag 18 september organiseert een enthousiaste projectgroep uit alle wijkgemeenten de jaarlijkse startzaterdag van het jeugdwerk in De Kiem. Jij komt toch ook?!

Vooraf aanmelden is nodig. Dit kan via het digitaal aanmeldformulier.
Voor een aantal onderdelen van het avondprogramma (12+) is per maandag 13 september om 17:30 uur de inschrijving gesloten.