Jeugdwerk

Jeugdseizoen 2018/2019

Jeugdwerk

Jeugdwerk

Op deze pagina kunt u alle nodige informatie vinden over het jeugdwerk.

en beschrijving van de onderdelen van het jeugdwerk, maar ook de activiteiten die eraan komen worden vermeld in de agenda.

Daarnaast verwijzen wij ook naar de facebook pagina van het jeugdwerk. LEF. Hier vindt u regelmatig foto’s van activiteiten die zijn geweest (leuk om terug te kijken) maar ook uitnodigingen voor nieuwe activiteiten. Dus mis niets en like de pagina LEF!

 

Het protestantse jeugdwerk van ’s-Gravenzande:

Er wordt binnen het jeugdwerk veel georganiseerd voor de jongeren.  In alle activiteiten is ontmoeting een belangrijk doel. Ontmoeten van jongeren, elkaar leren kennen. Met elkaar omgaan, vrienden worden. Maar ook het leren kennen van het geloof. Hoe sta jij erin? Wat betekent het geloof voor jou? Wat weet jij van God, hoe goed ken jij hem? Wat kan je er nog over leren? Hoe houd het jou bezig? En hoe ga jij daarmee om in het dagelijks leven. Belangrijke zaken om goed over na te denken, te praten met leeftijdsgenoten.

Op deze site leggen we uit welke onderdelen van het jeugdwerk er zijn en wat er gedaan wordt. Veel verschillende soorten activiteiten. Zo hopen we dat er voor iedereen wat bij zit waar hij of zij zich prettig voelt. Veel plezier met lezen en we hopen jullie te ontmoeten bij de verschillende activiteiten.

 

Zaterdagavond  1 september  was de reünie van zomerkamp de Brug. We hebben een leuke quiz gedaan met filmpjes gemaakt door de kampleiding, we hebben het opgehaalde collectegeld overhandigd aan Mirjam van de stichting Nicolette en natuurlijk een korte versie van de kampfilm bekeken. Het was een gezellige boel en we hopen natuurlijk dat alle kinderen volgend jaar weer meegaan.