4 kerken, samen 1 gemeente

Terugblik Zomerkamp 2020

Terugblik Zomerkamp 2020

Jaarlijks gaat een groep kinderen van 9 t/m 14 jaar met begeleiding naar een kampeerboerderij ergens in Nederland om een week lol te hebben.

Elk jaar worden aan de hand van een gekozen thema allerlei spelletjes, speurtochten, disco’s en nog veel meer leuke en spannende dingen georganiseerd.

 

 

 

Dit jaar waren we van 18 - 25 juli in De Leijgraaf in Vorstenbosch

Het zomerkamp was ook dit jaar een groot succes! In aangepaste vorm waren er bijna 60 kinderen en 12 leiding mee. Hoe kon het ook anders in deze corona-tijd: het thema van dit jaar was ‘Red Mijn Zomerkamp!’

Voor de kinderen was er bomvol programma voorbereid. Op zondag was er een kerkdienst over het bijbelverhaal van Jona en als knutselwerk maakten we een hengel. De andere dagen waren vol hele leuke spellen zoals een vossenjacht, een fietstocht, P-eendbal, een spookdropping en natuurlijk een bonte avond. Dit jaar konden we helaas niet naar een zwembad/zwemplas toe dus als extra verassing was er voor de kinderen een gave storm- en buikschuifbaan en hebben de kinderen in teams vlotten gebouwd.

De corvee was dit jaar prima voor elkaar. De afwas werd al dansend en zingend gedaan waardoor deze snel af was. We hebben veel gelachen en veel plezier gehad. We zijn erg dankbaar dat we op zomerkamp konden gaan en dat alles goed is verlopen. We hopen dat we volgend jaar weer een hele week op kamp kunnen!

Kijk voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Zmrkmp/

Groetjes,
Ajesta, Annelotte, Anniek, Astrid, Femke, Jeroen, Joke, Lisa, Louise, Marilise, Marlen, Michiel,
Mitchel, Sjoerd en Wouter.