4 kerken, samen 1 gemeente

DNR Youth 12-16 jaar

DNR Youth 12-16 jaar

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en op zoek naar een gezellige en actieve invulling van je zondagavond?

Dan zijn onze clubavonden precies wat je zoekt! Eens in de twee weken op zondagavond in de Beatrixzaal van De Kiem bieden wij een unieke kans voor jongeren om samen te komen, nieuwe vrienden te maken, samen te genieten van leuke activiteiten, kennis te maken met God en je geloof in Hem te verdiepen.

Onze clubavonden vinden plaats eens in de twee weken in de oneven weken op zondagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Het is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de schoolstress en je te storten in een wereld van plezier en ontspanning. We geloven in het creëren van een positieve en inclusieve omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Het seizoen begint met een knallende startactiviteit die ervoor zorgt dat iedereen direct in de juiste sfeer komt. Denk aan spannende spellen, muziek en vooral veel gelach. Gedurende het seizoen organiseren we diverse activiteiten die variëren van sport en spel tot creatieve workshops en interessante thema-avonden.

Maar dat is nog niet alles! Aan het einde van het seizoen sluiten we af met een spectaculaire afsluitende activiteit. Het belooft een memorabele afsluiting te worden vol verrassingen, herinneringen en natuurlijk veel gezelligheid.

Kom langs en doe mee bij DNR Youth in 's-Gravenzande. Samen maken we van elke clubavond een onvergetelijke ervaring! Neem contact met ons op voor meer informatie en meld je aan voor het komende seizoen.

Contactpersoon is Jurrian van den Beukel, telefoon 0617371799.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!