4 kerken, samen 1 gemeente

Actie voor Mozambique

Actie voor Mozambique

Help de mensen in Mozambique. Iedereen is op één of andere manier bezig met het Corona-virus. Leoni en Daniel hebben besloten om met hun gezin te blijven.

lees meer....

Reizen brengt risico met zich mee en op dit moment, van het besluit, zou het ook al niet meer kunnen. De voorbereidingen die zij hebben getroffen zijn in de vorm van het hebben maskers, medicijnen en voldoende eten in huis en zo goed mogelijk om te gaan met dit virus.
In Mozambique is er volgens de overheid een klein aantal die het virus hebben. De piek hier schijnt, volgens onderzoeken, in mei te komen. Leoni en Daniel zetten zich in, door de lokale bevolking en ziekenhuizen te helpen met het bestrijden van dit virus. De vraag is of wij hen hierbij willen ondersteunen. Er zijn twee verschillende pakketten waarmee je echt een verschil kunt maken.
Je kunt een pakket kiezen, je betaalt het via het rekeningnummer, vervolgens kunnen wij hier de spullen kopen om deze pakketten te maken. De apotheek zegt nog genoeg medicijnen te hebben, maar als het moet kunnen we, vooralsnog, in Malawi producten kopen.
Bij de NGW (waar de financiën, van Leonie en Daniel, worden beheerd) is er een nieuw projectnummer aangevraagd, namelijk: 231.02 Mozambique Projecten.
Hierdoor is er voor dit project een goede scheiding voor privé giften en het project.
Het bedrag kan gestort worden op rekeningnummer NL76 INGB 0000815198 t.n.v. NGW o.v.v. 231.02 Mozambique Projecten. Ook deze gift is fiscaal aftrekbaar.
Gebruik deze gegevens en je geld komt goed terecht.
We willen je namens het thuisfront in Nederland, ontzettend bedanken als je meedoet met deze actie!
En we wensen je Gods vrede toe in deze roerige tijd.