4 kerken, samen 1 gemeente

Bazar De KIem

Bazar De KIem

Het programma van de bazar is bekend!

Op vrijdag 7 oktober starten we om 15.00 uur met de Seniorenmiddag (deur open om 14.30 uur). ’s Avonds gaat om 19.30 uur de deur open en beginnen we om 20.00 uur met de bingo. Na de bingo gaan we tot 23.55 uur door met het Rad van Avontuur.

Op zaterdagmiddag 8 oktober organiseren we een kindermiddag (deur open om 14.00 uur). We beginnen met een kinderbingo om 14.30 uur. Vanaf 16.00 uur is er een kinderkermis met o.a. een zweefmolen en een suikerspinkraam en draaien we nog een paar rondjes aan het Rad.

’s Avonds is het tijd voor de fanatiekelingen, want dan kun je meedoen met de pubquiz! Deze begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur). Opgeven voor de pubquiz is verplicht en kan individueel of per team (maximaal vijf personen) via www.bazardekiem.nl. Deelname kost €5,- p.p. Na de pubquiz sluiten we deze bazar natuurlijk af met het Rad van Avontuur. Op zaterdagavond volgt ook de uitslag van de Grote Verloting. Het hele weekend is ook de versmarkt geopend en kun je gezellig terecht aan de bar voor een drankje. U en jij bent van harte welkom. Tot ziens in De Kiem!

Personeel gezocht!

Voor het Rad van Avontuur hebben wij jongeren nodig om de lootjes te verkopen. Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan via: personeelbazardekiem@gmail.com. Vermeld je naam en geef aan op welke tijden je wilt helpen. Je krijgt een mail terug ter bevestiging. We kunnen hulp gebruiken op:

  • Vrijdag: 21.30 – 23.55 uur
  • Zaterdag: 16.00 – 18.00 uur & 22.00 – 23.55 uur

Wist je dat je de bazar ook kunt gebruiken voor je maatschappelijke stage? Laat het in je mailtje weten als je hier gebruik van wilt maken.


Thuisbakkers gezocht!

Houd(t) je/u van bakken? En wil(t) u/je een steentje bijdragen aan de bazar? Bak dan een verse cake of boterkoek en breng deze naar De Kiem, op donderdagavond 6 oktober tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Tijdens de versmarkt wordt dit lekkers verkocht en de opbrengst komt ten goede aan de bazar.