4 kerken, samen 1 gemeente

Groot succes voedselbank actie

Groot succes voedselbank actie

We kunnen terugkijken op een succesvolle inzamelingsactie voor de Voedselbank Westland rond de Dankdag van dit jaar. Ondanks het beperkte kerkbezoek is er een grote hoeveelheid producten gedoneerd. Ook de jeugd deed hier enthousiast aan mee.

Op de clubs is gesproken over het thema armoede, de kindernevendiensten hebben mooi versierde boodschappen ingezameld en ook de jeugdkerk heeft twee volle boodschappentassen ingeleverd. Onze hartelijke dank hiervoor! Het is een goede manier om met jong en oud in onze gemeente stil te staan bij wat armoede kan betekenen en hoe wij daar actief iets aan kunnen doen. Onderstaand leest u het bericht dat wij ontvingen van de Voedselbank Westland.

Van Voedselbank Westland

Aan ’s-Gravenzandse kerken

Nu alles zo anders is in deze coronatijd hadden wij gedacht dat jullie  blikkenactie voor onze voedselbank minder zou opbrengen dan andere jaren. Tot onze verbazing mochten wij bijna net zoveel als andere jaren in ontvangst nemen. Fantastisch daar waren wij heel blij mee.

Dit jaar gingen bepaalde inzamelingsacties door het corona niet door zodat wij minder dan anders aan voedsel binnenhaalden. Wij zijn dan ook heel blij dat jullie kerken deze november inzameling weer tot een succes wisten te maken. Al die blikken en pakken met voedsel kunnen wij heel goed gebruiken. Ook de kinderen hadden hun best gedaan met hun mooi versierde pakjes.  

Elke week weer moeten wij klaar staan om een acceptabel voedselpakket af te geven aan onze klanten. Jullie hebben daaraan bijgedragen waarvoor onze hartelijk dank!

Namens Voedselbank Westland,

Aart Quak
Voorzitter