4 kerken, samen 1 gemeente

Jeugdkerk nieuws

Jeugdkerk nieuws

Superblij zijn we om na drie maanden van afwezigheid, afgelopen zondag 14 juni met alle leiding maar liefst 22 kinderen te mogen ontvangen bij de Jeugdkerk.

Lees meer.....

We hebben het gehad over verbinding en hoe belangrijk dit is. Johannes 14:16-20 is een Bijbelgedeelte wat hier goed bij past. In kleine groepjes hebben we buiten gepraat hoe we afgelopen tijd ervaren hebben en welke zorgen we ons gemaakt hebben. We hebben dropveters van (bijna) anderhalve meter gesnoept in de pauze, als liturgisch snoep! Daarna het spelletje Doventolk gespeeld met elkaar. Tussendoor luisterden we naar muziek van Delise, Reyer: Hoop in mij en de 3j’s: Voor hen die wachten. Tenslotte hebben we kinderen gevraagd voor wie of waarvoor zij een Wifi hotspot willen zijn. Wat wilden zij graag van God ontvangen voor henzelf of voor de mensen om hen heen? De nieuwe jongerenwerker Ester Metselaar sprak tenslotte het WiFi-gebed uit waarin ze punten van de kinderen rondom de Paaskaars legde en benadrukte dat wij met God verbonden zijn met door de Heilige Geest en dit ons juist met elkaar verbindt.

Tijdens de laatste Jeugdkerk van dit seizoen op zondag 28 juni verwelkomen we met zijn allen de overstappers van de kindernevendienst. De locatie wordt nog bekend gemaakt via de gebruikelijke kanalen. Lees de aankondiging in Samen en ouders, houd de e-mail en de Nieuwsbrief in de gaten.  Kinderen, lees de berichten in de Jeugdkerkapp-groep.

Een groet van de leiding van de jeugdkerk

klik op deze link om de groet af te spelen