4 kerken, samen 1 gemeente

Kerkdiensten in de Dorpskerk

Kerkdiensten in de Dorpskerk

Aanmelden kerkdiensten in de Dorpskerk vanaf augustus

Voor juni en juli kon u zich aanmelden via een inschrijfformulier wat u online kon vinden. Het was een tijdrovende klus om een ieder in te delen, zeker nu we met 100 mensen de kerkdienst bij mogen wonen.

Lees meer.....

Daarom gaan we per augustus werken met een online kerkdienst uitnodigingssysteem waarover u in deze flyer informatie kan vinden.

  • Alleen gemeenteleden die zich aangemeld hebben via het reserveringssysteem kunnen de betreffende diensten bijwonen. U kunt zich ten allen tijde aanmelden maar ook weer afmelden.
  • Gemeenteleden kunnen zich online aanmelden (via onderstaande link) voor een kerkdienst en geven dan het aantal bezoekers op. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u een e-mail van Kerktijd.nl om uw e-mail adres te bevestigen. Pas na het klikken op de link in de e-mail is uw aanmelding definitief.
  • Elke week kunt u vanaf dinsdag een e-mail ontvangen waarmee u wordt uitgenodigd op de kerkdiensten van de zondag daaropvolgend bij te wonen (dit betekent dat u pas op dinsdag 28 juli de eerste mail krijgt om u aan te melden voor de diensten. Zorg wel dat u zich binnenkort aanmeldt bij Kerktijd .nl zoals hierboven beschreven). Deze e-mail moet door u worden bevestigd, zodat bekend is of u gebruik wilt maken van de uitnodiging. U heeft daarvoor 48 uur de tijd, anders vervalt de uitnodiging en kunnen de vrijgevallen plaatsen worden opgevuld door andere gemeenteleden uit te nodigen.
  • Het aanmelden voor een kerkdienst kan door op het logo van kerktijd te klikkenof¬† via de volgende link: https://app.kerktijd.nl/member/register/893fdbe7-077e-40f9-b408-d84e065293ff

  • Het aanmelden voor kerkdiensten via dit systeem is tot nader bericht wat betreft de beperkende maatregelen.
  • Kunt u niet e-mailen en wilt u zich aanmelden voor de kerkdiensten in augustus en september dan kunt u onderstaand nummer bellen. U wordt aan het reserveringssysteem toegevoegd en u krijgt een telefoontje wanneer u de diensten bij mag wonen.

We hopen u en jullie in de kerk te ontmoeten en anders via kerkdienstgemist.nl/stations/1886
Voor juli zijn er nog plaatsen beschikbaar in een aantal diensten.

Stuur bij vragen een e-mail naar karinvalstar@gmail.com of bel Karin Valstar: 418568. Bij geen gehoor kunt u Corine Bongaards bellen: 06 23286585