4 kerken, samen 1 gemeente

Kerkdiensten in de Dorpskerk

Kerkdiensten in de Dorpskerk

Per 1 juni mogen er weer fysieke diensten gehouden worden in de kerken met een maximum van 30 gemeenteleden per dienst en per 1 juli een maximum van 100 gemeenteleden per dienst.

Lees meer.....

Er mag zowel een morgen als een avonddienst gehouden worden.
Ook kindernevendienst en oppas starten aangepast op, zodat gemeenteleden met jonge gezinnen naar de diensten kunnen komen. De kinderen worden vóór de dienst bij de achterdeur ontvangen door de leiding en oppas en kunnen daar na de dienst weer opgehaald worden.
Wij willen u en jullie de gelegenheid geven om daaraan deel te nemen. Opgeven kan tot en met woensdag 27 mei via het volgende inschrijfformulier (onderstaande link aanklikken):

https://forms.gle/6hkPY2E7MkwtJKH76

Is mailen voor u niet mogelijk dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Karin Valstar tel.nr. 418568. Aanmelden is voor de diensten in juni en juli tegelijk en er kan niet gekozen worden voor de morgen- of avonddienst. (Bij jonge gezinnen wordt rekening gehouden met de indeling.)
Helaas is het volgens de richtlijnen van het RIVM niet mogelijk om mensen op te halen en weer thuis te brengen
Uiteraard kunt u alleen komen als u of uw huisgenoten geen ziekteverschijnselen van corona-infectie hebben. U krijgt na aanmelden een bevestiging welke dienst(en) u kan bijwonen. Daarbij krijgt u ook het gebruikersplan met de regels die daarbij horen zodat we alles veilig kunnen laten verlopen.

Tot slot hopen we u weer te mogen ontmoeten in de Dorpskerk in deze aangepaste vorm, al zal dat niet zo vaak zijn als we zouden willen, maar u kunt de diensten blijven volgen op kerkdienstgemist.nl/stations/1886