4 kerken, samen 1 gemeente

Knooppunt route NoorderBrug

Knooppunt route NoorderBrug

Wat was het fijn om weer een start te mogen organiseren en wat was het super dat zoveel (ongeveer 55) mensen mee hielpen met de organisatie van de Knooppuntroute!

Na de startdienst was het buiten voor de kerk goed toeven met koffie en wat lekkers erbij. Onder een gezellig geroezemoes vertrokken de eerste fietsers en wandelaars met een Knooppuntroute in de hand. Eerst misschien nog wat onwennig, maar naar mate men meer Knooppunten had aangedaan kregen we steeds meer enthousiaste reacties. “We hebben al zo veel leuke dingen gedaan en gezien en we willen nog naar dat Knooppunt en nog daarheen: hoeveel tijd hebben we nog?” Wat kwamen zij onderweg dan allemaal tegen?

Mooie bloementuinen, een Bijbelquiz, een foot camper met heerlijke pannenkoeken, een speeltuin/natuur-speelpark, droomdekentjes, schilderijen, een korte fotobewerkingscursus, pr. voor inloophuis Carma en  duo-fietsvrijwilligers, een draaiorgel met dansmuziek en pr. voor Stichting Avavieren.  In de NoorderBrugapp en zondag op de beamer kan iedereen hier beelden van zien. Wij denken dat er (na het tellen van de overgebleven briefjes) zo’n 90 personen zelf hun route hebben samengesteld en hebben mee gedaan. Ook toevallige passanten genoten mee. We zagen alleen maar blijde gezichten tegen een prachtig zonnige lucht. We kijken terug op een geslaagd nieuw evenement!

Hieronder een fotoimpressie van de knooppunt route, georganiseerd door Anneke Leerdam en Koos Meijster.