4 kerken, samen 1 gemeente

Oproep Voedselbank

Oproep Voedselbank

Binnenkort is de landelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’. Goed ontbijten is voor iedereen van belang en  zeker voor schoolgaande kinderen.

Maar toch gaan er ruim 40.000 kinderen met een lege maag naar school. Daarom organiseert Albert Heijn, samen met de voedselbank, de landelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’. In verschillende Albert Heijn winkels, en zo dus ook bij de AH in ‘s-Gravenzande, kan iedereen (van 29 januari t/m 4 februari) houdbare producten zoals havermout, pindakaas of soep doneren. Op de 20 dagelijkse producten van de speciaal samengestelde ‘boodschappenlijst’ geeft AH 10% korting (meer informatie daarover op de flyers die op die dagen dan worden uitgedeeld).

Hulp gevraagd:

Zelf ben ik als vrijwilliger werkzaam bij de Voedselbank Westland, maar kan deze actie niet in mijn eentje doen ;-). Daarom doe ik hierbij de volgende oproep:

“Wie wil er vrijdagmiddag 2 februari en/ of zaterdagochtend 3 februari samen met mij en andere vrijwilligers één of twee uurtjes helpen met klanten van Albert Heijn te wijzen op deze sympathieke en belangrijke actie?” Dat kan door bij het ingangspoortje ‘boodschappenlijstjes’ uit te delen met de betreffende 20 producten en/ of bij de kassa’s de mensen te wijzen op de kratten waar de producten in gedeponeerd kunnen worden.

Als je tijd, zin hebt om hier aan bij te dragen dan kun je je opgeven door mij te bellen, een whatsapp berichtje of een mailtje te sturen vóór dinsdag 30 januari aanstaande. Alvast heel erg bedankt!!

Jaco van der Meer (e-mailadres: j2vdmeer@hotmail.com, 06-30859343)