4 kerken, samen 1 gemeente

Paasgroetenactie

Paasgroetenactie

Ook dit jaar organiseert de diaconie de Paasgroetenactie en kunnen er kaarten  gestuurd worden naar gedetineerden in binnen- en buitenland.

Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze een kaart krijgen, zeker als daar ook iets persoonlijks op staat. Als u ons voor 9 februari een mailtje stuurt naar diaconie@pgsgravenzande.nl met het aantal kaarten dat u wilt schrijven en uw naam en adres, dan zorgen wij dat u deze kaarten ontvangt.

Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze een kaart ontvangen, zeker als daar ook iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt, u mag ervan overtuigd zijn dat een bemoedigende groet hen erg goed doet. Het is altijd weer een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst rond Pasen in de gevangenissen worden uitgedeeld.

De afbeelding op de kaart is gemaakt door een gedetineerde vrouw in Zwolle. Ze beeldt daarmee uit dat Jezus’ opstanding de weg opent vanuit het donker naar het licht.

Meer informatie over de Paasgroetenactie en voorbeeldteksten zijn te vinden op protestantsekerk.nl/paasgroetenactie. We hopen dat velen van u paasgroeten zullen sturen!

Hartelijk dank, namens de Diaconie