Jeugdwerk

Club 8-12 jaar

Wat is er nu leuker dan gezellig een avondje met je vrienden of vriendinnen te kletsen en te spelen? Juist, met je vrienden of vriendinnen kletsen en spelen op de club! En dat kan iedere week in De Kiem!

Natuurlijk is dit niet het enige wat we doen tijdens een clubavond. We beginnen namelijk altijd met een gebed en een bijbelverhaal, want we willen jullie ook iets meegeven over het geloof. We willen jullie vooral laten zien en ervaren hoe leuk het is om samen te geloven! Dit doen we door met elkaar te praten over God en over de Bijbel en door steeds een leuke activiteit te doen. Gezellig binnen knutselen en spelletjes doen of lekker naar buiten als het mooi weer is. In december vieren we Sinterklaas en Kerst met elkaar en in april gaan we met z’n allen een dagje uit. Kortom: de club is hartstikke gezellig! Neem dus je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom vanaf september iedere week naar De Kiem!

De contributie voor een heel jaar bedraagt €12,50. Voor het dagje uit wordt t.z.t. om een extra bijdrage gevraagd.

Wanneer begint de club precies?
De clubs zijn op 9 en 10 september weer begonnen. Heb je de eerste avond(en) gemist? Je bent nog steeds van harte welkom, dus schuif gerust aan!
Zowel op maandag als dinsdag kunnen de jongens én de meisjes terecht. De club start om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u terecht bij Monique Ton.
Telefoon:  0610195072
E-mail:     monique.ton@live.nl