NoorderBrug

4 kerken, samen 1 gemeente

NoorderBrug App

NoorderBrug App

In de App is alles over de NoorderBrug verzameld, zoals nieuws, kerkdiensten,  agenda’s, gespreksgroepen, activiteiten, gemeentegids, vergaderingen enz.

De App geeft ons de mogelijkheid om directer met elkaar betrokken te zijn. Juist nu, in een tijd waarin fysieke ontmoetingen lastig zijn, is het fijn om op deze digitale manier met elkaar in verbinding te blijven.

De app werkt in een besloten omgeving en is getest op veiligheid en een goede bescherming van persoonsgegevens. Bij de aanmelding moet een profielfoto worden gekozen. Het staat je vrij om een leuke foto te kiezen, maar voor je medegebruikers is het leuk als je een herkenbare foto gebruikt zodat we elkaar beter leren (her)kennen.

Na aanmelding moet je eerst worden toegelaten door een van de beheerders waarna je de App kunt gebruiken. Alleen leden van NoorderBrug worden toegelaten. Als dat is gebeurd kun je aansluiten bij een groep waarvan je deel uit maakt of, als die er nog niet is, een nieuwe groep aanmaken. Je kunt ook agenda afspraken plaatsen in de groep waar bij je aangesloten bent. Alle mailadressen van medegebruikers zijn bekend dus je kan iedereen per e-mail bereiken.

Er is een collectemogelijkheid die werkt met een vooraf opgeladen tegoed, vergelijkbaar met het systeem van collectebonnen, maar dan digitaal. Je kunt je collectetegoed met Ideal opladen en daarna kun je met een druk op de knop vanuit de App de collecte betalen zonder QR code in te hoeven scannen. 

de handleidingen voor de NoorderBrug App kun je hier lezen

Je kan de NoorderBrug App in de appstore opzoeken en installeren of de onderstaande QR code scannen.

De NoorderBrug App is ontwikkeld en uitgegeven door Donkey Mobile uit Bodergraven.