Hervormde wijkgemeente Dorpskerk/Nieuwe Kerk

Betrokken, Open, Gedegen, Onderweg

Bijbelkringen

Bijbelkring Nieuwe Kerk

Bent u iemand die geïnteresseerd is in wat er in bijbel staat en houdt u ervan in gesprek te gaan over wat dat voor u betekent ... dan is de bijbelkring die één keer per maand in de Nieuwe Kerk bij elkaar komt iets voor u. U zult zich er thuis voelen. Op dit moment doen er zo'n twaalf mensen mee en de kring mag groeien, u bent van harte uitgenodigd u aan te sluiten. We beginnen om 14:00 uur en gaan tot 15:30 uur door, terwijl u vanaf 13:45 uur welkom bent. Plaats van samenkomst is de consistorie achter de kerk. Komt u achterom.

Tot ziens op de bijbelkring!

Arjan de Kwaadsteniet

Bijbelkring Serviceflat

Eén keer in de maand je samen verdiepen in wat de bijbel zoal te bieden heeft, sinds het najaar van 2016 is het voor bewoners van serviceflat Het Oude Land mogelijk. In eigen huis. U hoeft er de flat niet voor uit! Als u bewoner bent en zin heeft mee te doen, dan bent u hartelijk welkom! We komen bij elkaar van 10:00 uur tot en met 11:00 uur in de grote zaal, waar u vanaf 09:45 uur welkom bent.

Tot ziens op de bijbelkring!

Arjan de Kwaadsteniet

Bijbelkring in de Dorpskerk

Zes keer per jaar komt de Bijbelkring in de Dorpskerk bij elkaar op maandagmiddag en -avond. We beginnen om 15.00 uur tot 16.30 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur. Ieder jaar wordt een Bijbelboek of een gedeelte daarvan behandeld. De kring wordt geleid door ds. André Verweij. Nieuwe gezichten zijn altijd welkom.

Dertig plus groep

Eén keer in de zes weken komt de dertig plus groep bij elkaar. Deze gespreksgroep is bedoeld voor gemeenteleden tussen de 30 en 45 jaar. Ieder jaar wordt een Bijbels thema behandeld. De groep wordt geleid door ds. André Verweij. Nieuwe gezichten zijn altijd welkom.

Gespreksgroepen Bewonder en In Spirit

Deze twee groepen zijn bedoeld voor gemeenteleden vanaf twintig jaar. De groepen komen één keer in de zes weken bij elkaar. De groepen worden geleid door de beide predikanten. Nieuwe gezichten zijn altijd welkom.