Wijkgemeente Dorpskerk

Betrokken, Open, Gedegen, Onderweg

Kerkdiensten Dorpskerk

Kerkdiensten Dorpskerk

Hier vindt u informatie over de kerkdienst(en) in de Dorpskerk.

Aanmelden bij kerktijd.nl

In corona tijd is het alleen mogelijk om naar de morgendienst in de Dorpskerk te komen als u zich heeft aangemeld bij het online kerkdienst uitnodigingssysteem (kerktijd.nl)



Klik op de volgende link:
https://app.kerktijd.nl/member/register/893fdbe7-077e-40f9-b408-d84e065293ff

Hier kunt u zich aanmelden als deelnemer. Vul alles in en verstuur. Vrijwel direct ontvangt u een mail die u moet verifiëren (binnen 48 uur)

U mag dan wekelijks (vanaf dinsdag t/m zaterdagavond 19 uur) een mail verwachten waarmee u zich kunt aanmelden voor de kerkdienst van de eerstvolgende zondag. (wel even: ja ik kom of nee ik kom niet invullen binnen 24 uur dat u de uitnodiging ontvangt)(omdat zich al meer mensen hebben aangemeld dan dat er nu in de kerk kunnen is het mogelijk dat u een keer niet uitgenodigd wordt. Dan kunt u de dienst via de live- stream: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1520716/embed)

Lukt het aanmelden niet dan kunt u een mail sturen of bellen: karinvalstar@gmail.com / Karin Valstar tel. 418568 en b.g.g. de scriba

Verdere informatie over de kerkdiensten is te vinden in de nieuwsbrief. Ook op deze site te lezen.

Extra bericht aangaande Kerktijd.nl

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de morgendiensten bij te wonen en we beperkt zijn in het aantal uit te nodigen mensen gaan we op dinsdag de uitnodiging versturen van kerktijd.nl.

Dit betekent dat u vanaf dinsdag rond de middag tot en met zaterdag 19.00 uur een uitnodiging kunt verwachten waar u op kunt reageren met IK KOM of IK KOM NIET.

Graag aanklikken binnen 24 uur na ontvangst anders verloopt de uitnodiging. 

Mocht u IK KOM hebben aangeklikt en kunt u bij nader inzien toch niet komen laat dat dan weten via de mail met de uitnodiging (indien mogelijk vóór zaterdag).

Verdere informatie over de kerkdiensten is te vinden in de nieuwsbrief. Ook op deze site te lezen.