Hervormde wijkgemeente Dorpskerk

Betrokken, Open, Gedegen, Onderweg

Kerkdiensten Dorpskerk

Kerkdiensten Dorpskerk

Hier vindt u informatie over de komende kerkdienst(en) in de Dorpskerk.


De video uitzendingen van de Dorpskerk kunt u bekijken via deze link naar kerkdienst gemist
Kerkdiensten in de Dorpskerk met 30 personen tot nader bericht 

Vanaf augustus 2020 werken we met een online kerkdienst uitnodigingssysteem waarover u in deze flyer informatie kan vinden.

Helaas zijn de regels wat betreft het aantal bezoekers van een kerkdienst aangepast naar 30 personen per dienst. Met ingang van komende zondag betekent het dat:

  • alleen als u uitgenodigd bent in de morgendienst* (via kerktijd.nl) en heeft bevestigd dat u komt, u naar de kerk mag komen. (Pas aan met hoeveel u komt en reageer z.s.m. op de uitnodiging die u mogelijk ontvangt tussen donderdag rond de middag en zaterdag 20.00 uur)(reageer ook als u niet komt om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de dienst bij te wonen)
  • alleen als u zich aangemeld heeft voor de avonddienst** via aanmeldendorpskerk@gmail.com en daarvan een bevestiging heeft ontvangen, u naar de dienst mag komen.
  • er niet gezongen of geneuried mag worden.
  • bij zowel de morgen- als de avonddienst kunt u alleen binnenkomen door de deur aan de Langestraat. Volgt u a.u.b. de aanwijzingen van de hesjesdienst en ontsmet uw handen bij  binnenkomst

*

Als u een uitnodiging van kerktijd heeft ontvangen en u heeft kinderen in de kindernevendienst en oppas leeftijd, lees dan het volgende:

  • Bevestig dat u naar de dienst wilt komen, maar pas het aantal aan van degene die in de kerkzaal zullen zijn tijdens de dienst.
  • Kindernevendienst en creche zullen de hele dienst in de bijzalen blijven.
  • Opgeven voor nevendienst en oppas op: kindernevendienstdorpskerk@gmail.com met naam en aantal kinderen voor knd of oppas. (Ook graag via dit e-mail adres doorgeven als de kinderen toch niet kunnen komen.). Zij worden bij de achterdeur opgevangen door leiding en oppas en na de dienst weer bij deze deur opgehaald. Verzocht wordt om buitenom te lopen.

**

Aanmelden voor de avonddienst via aanmeldendorpskerk@gmail.com onder vermelding van uw naam en met hoeveel mensen u komt. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord of u mag komen (en ook als het niet kan)

Indien u niet via e-mail aan kunt melden kunt u bellen naar: Karin Valstar 418568en b.g.g. de scriba.

En tot slot: Kom niet naar de kerk als u gezondheidsklachten heeft.


  • Het aanmelden voor kerkdiensten via dit systeem is tot nader bericht verplicht wat betreft de beperkende maatregelen.
  • Kunt u niet e-mailen en wilt u zich aanmelden voor de kerkdiensten dan kunt u onderstaand nummer bellen. U wordt aan het reserveringssysteem toegevoegd en u krijgt een telefoontje wanneer u de diensten bij mag wonen.

We hopen u en jullie in de kerk te ontmoeten en anders via kerkdienstgemist.nl/stations/1886
Stuur bij vragen een e-mail naar: corinebongaards@gmail.com of bel naar Corine Bongaards 06 23286585