Wijkgemeente Dorpskerk

Betrokken, Open, Gedegen, Onderweg

Kerkdiensten Dorpskerk

Kerkdiensten Dorpskerk

Hier vindt u informatie over de komende kerkdienst(en) in de Dorpskerk.

 

De video uitzendingen van de Dorpskerk kunt u bekijken via deze link naar kerkdienst gemist

 

 

 

Bijwonen kerkdiensten met 30 mensen in de Dorpskerk

-Zolang we maar met 30 mensen de morgendiensten bij mogen wonen gaan we u per e-mail/telefoontje uitnodigen. Dit doen we omdat er meerdere vragen zijn gekomen dat men bijna niet uitgenodigd wordt via kerktijd.nl.

We gebruiken de lijst met aanmeldingen van kerktijd.nl, beginnen bovenaan de lijst, en nodigen elke week 30 mensen uit. Zo komt iedereen aan de beurt. De Kerstdiensten op 24 december 19.30 uur en op 25 december om 10.00 uur vallen ook onder deze nieuwe regeling.

Als u geen uitnodiging krijgt (3 dagen vóór de kerkdienst) dan kunt u niet naar de kerk komen en nodigen we u van harte uit om de dienst te volgen via www.kerkdienstgemist.nl /stations/1886

-Bent u uitgenodigd om naar de kerkdienst te komen en heeft u kinderen tussen 0 en 12 jaar? Geef hen dan apart op. Dit kunt u doen op het volgende e-mailadres: 

kindernevendienstdorpskerk@gmail.com o.v.v.: naam, het aantal kinderen en de leeftijden.

(ook graag weer afmelden als ze onverhoopt toch niet kunnen komen)

De kinderen komen niet in de kerkzaal maar gaan door de achteringang naar binnen en kunnen daar na de dienst weer opgehaald worden.

-Voor de avonddiensten hoeft u zich niet aan te melden met uitzondering van de dienst op zondagavond 20 december waarbij medewerking wordt verleend door organist Gert van Hoef.

U kunt zich hiervoor aanmelden op aanmeldendorpskerk@gmail.com onder vermelding van uw naam en het aantal personen. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. Het maximum aantal voor deze dienst is ook 30 personen.

Tot gauw in de kerk!

Namens de kerkenraad,
Karin Valstar, tel. 418568
karinvalstar@gmail.com

En tot slot: Kom niet naar de kerk als u gezondheidsklachten heeft.