NoorderBrug

4 kerken, samen 1 gemeente

Video Project: "Hoe houdt u de moed erin"

Video Project: "Hoe houdt u de moed erin"

Kunt u dat via een filmpje aan ons duidelijk maken? Met die vraag gaan onze pastorale mensen rond kijken in alle secties.

De bedoeling is dat we  voorafgaande aan of na afloop van onze vieringen een kort filmpje bekijken van iemand, die vertelt hoe hij/zij de coronatijd overleeft. Wat helpt hem of haar om het hoofd boven water te houden?

We verdelen de opnames over de secties. Elke week levert een sectie een filmpje van iemand uit de wijk. Een korte film met een gesprek, een gedicht of een tekst.

Dit kan door u allen worden aangedragen. Kinderen, jongeren, midden-groepen en ouderen.  We beginnen met de 40 dagen tijd. Op 21 februari is de eerste zondag. Dan gaat sectie 1 met een filmpje de reeks uitzendingen beginnen. Voor u allen de vraag of u zelf iets zou kunnen bijdragen? Heeft u iets wat u op de been houdt en waarmee u ons ons allen zou kunnen helpen? U heeft mijn bijdrage op 14 februari kunnen aanschouwen. U kunt het op uw eigen wijze doen. Hoe meer van u zelf, des te beter. Ik hoor bescheiden mensen denken dat ze niet graag in het middelpunt willen staan. Misschien helpt om dan te bedenken. U doet dit niet voor uzelf, maar voor de onderlinge inspiratie. Wanneer u ideeën krijgt, kunt u contact opnemen met de coördinator van uw wijk. Bent u dat adres kwijt, dan kan Bart Immerzeel u ook verder helpen (bama@kabelfoon.nl). Hij coördineert alle pastorale arbeid. Met deze actie zien we elkaar op een andere wijze dan toevallig op straat. Onze zondagmorgen-uitzendingen worden hier door verrijkt. 

Ik wens u allen inspirerende momenten toe,

Mark Verrips

Hieronder kunt u de video's nog een keer bekijken

14 februari: Mark Verrips
21 februari: dhr. Talstra
28 februari: dhr. Heus
7 maart: fam. van der Schans - Knoppert
14 maart: fam. Westhoff
21 maart: dhr. Schep
28 maart: dhr. van Vliet
4 april: Carmen Melis
11 april: Monique Plasmans
18 april: Joke Rous