Uniekerk

4 kerken, samen 1 gemeente

Kledinginzameling Uniekerk Najaar 2023

Kledinginzameling Uniekerk Najaar 2023

Inzameling Uniecentrum, 's-Gravenzande

Na de zeer succesvolle voorjaars inzameling van 2023 bedanken wij nogmaals alle personen voor de ingebrachte spullen en de personen, Resell en Recycling waar wij bedden, tafels, stoelen en kleding van mochten komen halen. De dozen om in te pakken, geschonken door van Firma P. v.d. Haak.

De najaars inzameling wordt gehouden op zaterdag 7 okt. Wij zijn aanwezig achter de Oude kerk in Naaldwijk van10.00 tot 12.00 uur. Op Maandag

9 okt. van 09.00 tot 17.00 uur en dinsdag 10 okt van 09.00 tot 16.00 uur zijn wij aanwezig in het Uniecentrum. Het Uniecentrum kunt u bereiken via de Sand Ambachtstraat 104A.

Wij zamelen dan weer graag kleding, huishoudelijke artikelen en hygiënische verzorgings artikelen in. Deze spullen worden weer naar de Spoetnik in Vlaardingen gebracht voor verzending naar Oekraïne waar het nog erg nodig is. Speciale aandacht blijft ook uitgaan naar kinderkleding tot maat 92 voor de stichting Baby Spullen voor mevr. M. Bakema Oudelandstraat. Het verzamelde breigoed wordt verdeeld aan Lianne voor Kenia, Ed voor Roemenië, mevr. M. Bakema voor St. Baby spullen en kleine dekentjes voor Dea voor het Ronald Macdonaldhuis. Als U de spullen komt brengen staat de koffie klaar in het Uniecentrum.

De kleding kan ook bij U worden opgehaald, dan bellen Nijs Maat 06 10853399. Bij voorbaat dank namens alle betrokkenen.